måndag 27 februari 2012

Kärleksfåtölj


Det funkar bra med måleriet nu. Leker i ateljé WestlundArt. Kanske är det våren. Tycker om våren. Då har man sommaren att se fram emot. Vill egentligen tillbringa varje dag i ateljén, men det funkar inte så i verkligheten. Har ju det kommunala jobbet, familj och hund. Men jag är i alla fall där precis så mycket som jag har samvete till :)

tisdag 21 februari 2012

På gång i ateljé WestlundArt


Målar inför min nästa utställning "Livsformer" som blir i Göteborg den 24 Mars vid Galleriet Mitt i centrum. Mer information vid: www.mitticentrum.se Har en testpublik inplanerad i ateljé WestlundArt den 7 Mars. Då kommer kyrkans juniorer och ger mig en förhoppningsvis fullständigt ohämmad kritik. Missa inte heller att utställningen "Kreatur, fjäderfän och andra djur" vid RMKF fortfarande kan ses, mer information vid:  http://www.rmkf.se/

Lev gott därute/Hans

fredag 17 februari 2012

Rent av riktigt kunglig uppdateringen av hemsidan


Har uppdaterat hemsidan www.westlund.dinstudio.se med alla utställningar som kom flygandes genom luften till mig. Menade egentligen att jag skulle ta det lugnt i år, men så ville inte alla andra. Får vila när jag blir gammal, eller äldre kanske man ska säga, hrm :) Men jag klagar inte, tro inte det, nej, man ska rida på vågen när den är där, som surfaren sa. Dessutom är det mycket roligare och kreativare att svara ja i stället för nej.

Bilden i dag är ett kollage jag gjorde för en fem-sex år sen, men som kom hem nu efter att varit utlånad till VFkontoret i Hagfors under en längre tid. Det är lite så jag känner mig, som en kung *ler*

Lev gott där ute/Hans

onsdag 8 februari 2012

Nästa utställning





Hoppas att alla ni som läser detta hittar till nästa utställning. Där visar jag det allra senaste jag åstadkommit inom konsten. Lev snällt där ute/Hans.