tisdag 30 oktober 2012

Slutfas


Idag ska jag försöka, verkligen försöka, göra klart en del påbörjade tavlor. Det är ganska många påbörjade dukar som fått stå och mogna till sig inne i ateljé w-art nu på sistonde. Tycker oftast det är roligast i början av processen då färgen stänker, musiken är på och hjärnan är avstängd. I slutfasen måste hjärnan kopplas på igen och man får vara lite försiktigare med penseldragen. Musiken är dock fortfarande på :) Ha det bra därute/Hans.

PS: Bilden här ovanför är INTE klar. DS

söndag 21 oktober 2012

Träning vid MTC


Det är dags nu. Inte bara jobba sova äta slappa gå och umgås. Träning ska in på listan också. Passade på att byta ut tavlan vid MTC när jag ändå var där. Tycker att även där behövs det en liten dos konst. Något att fästa ögonen på mellan maskiner hantlar människor skivstänger och de olika varianter av träningspass som finns tillgängliga. Lev gott därute/Hans.

fredag 12 oktober 2012

Dejefors Haunted House


Foto:Håkan Nyström

Hej. Det var ett tag sedan. Tyvärr blir det så ibland. Det har väl hänt en del sedan sist, men inte så mycket. Har valt att ha konstledigt i två veckor. Men i dag ska jag in i ateljé w-art igen. Får besök av Emelie Persson och Thomas Strandberg. Vi ska leka där tillsammans. Hoppas de kan få igång mig. Varit lite nere ett tag. Inte haft lust att måla. Men det har ju varit minst en utställning i månaden i år också. Behövde nog en paus. Just nu pågår en samlingsutställning vid Dejefors Kraftstation. Pågår oktober ut. Öppettider tisdagar 17-20 Lördagar 11-15. Ska dit i dag med fem bilder till. Vi har fått mer plats.

Bilden här ovan har Håkan Nyström tagit. Han tog även andra bilder. En av dem kommer att visas i Hagfors på utställningen Haunted House 27/10 - 9/11. Samlingsutställning under temat "Skräck". Deltagare: Håkan Nyström, Caroline Dahlén, Josefin Elfgren, Ida Henriksson & Monica Ruud.

Vernissage Lördag 27/10 kl. 13.00-17.00

Galleri Norra
Dalavägen 22 Hagfors

Öppet:
mån-tors: 12.00-17.00
fredag 12.00-16.00


Lev gott därute/Hans