tisdag 20 december 2011

Jesus/Eric


Snart är det jul och tomtar ser man vart man vänder sig. Jesus får inte lika stort utrymme längre. Bilden här ovan gjorde jag när min kompis Eric kom och hälsade på. Men honom som utgångsmodell tecknade jag ett porträtt som kom att likna den traditionella bilden vi har av Jesus. Saknar honom lite i dagens julfirande. Jesus alltså :) men Eric är välkommen han också.

3 kommentarer:

  1. Tack Hans! Jag frälser när jag kommer åt.

    SvaraRadera
  2. Det är inte för inte som han (äntligen) börjar saknas i vårt julfirande. Folk slutar mer och mer att tro på ett av de största bedrägerierna i mänsklighetens historia! Why, you say? Jo, denna uppviglande snickare föddes nån gång 7-4 före år 0 under Herodes den äldres styre! Å inte nog med det, han är troligtvis född i september. Men, men... Den "goda" kristendomen fick iaf bort vårt hedniska midvinterblot med denna lögn.

    God Jul och Gott Nytt på Er där ute i vårt sekulariserade Sverige och jag hoppas att Sæhrímnir smakar!

    SvaraRadera
  3. Nu ska du inte vara sån Henrik. Man ska plocka det som man själv tycker är bra ur Kristendomen. Man behöver inte följa religionen slaviskt, eller tro på allt för den delen. Men det finns bra delar i den också. Vad är Sæhrímnir? /Hans

    SvaraRadera