måndag 16 augusti 2010

Drömvärldens hemligheter




Vaknade i morse med fragment av nattens drömmar kvar på näthinnan. Kom i håg bilderna hur tydligt som helst så det var bara att skriva ned en beskrivning av dem så fort som möjligt. Tur man har mobilen liggandes på sängbordet, för penna och papper hittar man aldrig när man behöver dem. Men det var inte bilder som fanns kvar, där fanns också ett ord för ett bra tema. Anteckningar. Ett bra ord som väcker funderingar.

Intressant att få bilder och ord direkt ur det undermedvetna, eller var de nu kommer från. Morgonens händelse får mig att fundera på om det händer andra också. Sannolikheten för att det är så är stor, men det vore roligt att få det bekräftat. Känn er fria att kommentera.

Bilden i dag är en jag hållit på med ett tag. Den är lite drömlik i sin natur. Har inte riktigt bestämt mig för hur den ska bli när den är klar. Den är flexibel. Än så länge.

4 kommentarer:

  1. Jomensåäre här i huvet också, men som du säger, ofta blir det inte nerklottrat och allt försvinner i morgondimman lr nåt. Mobilen var kanske en bra idé, köpte en minibandspelare för typ 12 år sen, använder den aldrig :-)

    SvaraRadera
  2. gillar den nedre position, ser ut som två som planerar nåt... lr nåt.

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset Mille. Fortsatte på bilden i den postitionen.

    SvaraRadera
  4. ska blir intressant att se, för mej dög den :-)

    SvaraRadera