torsdag 17 september 2009

Galleri Greger
Stockholm 2009

Ja då är vi på plats. Tavlorna och vi på 35 kvadrats utställningsyta. Otroligt nog behövde jag inte slå i en spik denna gång. Använde mig bara av förra utställarens tidigare arbete med hammaren. Satsar på att visa stora bilder, men jag har naturligtvis med mig mindre om det skulle finnas intresse för det. I dag (fredag) gäller det. Press och vänner är bjudna på en förhandsvisning kl. 17-21.00. Det ska bli kul som fan!

3 kommentarer:

  1. Helt fantastiskt att få se alla dessa arbetade verk av den kreative konstnären, så glad att jag kunde gå och jag hoppas få göra ett besök till - häftigt inspirerande, jag hoppas verkligen du har fått folk och respons, monica

    SvaraRadera
  2. Halloj Hans! Det var skitskoj att få träffa dig och äntligen få se dina verk i dom rätta proportionerna. Annars har ju allt sett lika stort ut oavsett om det varit pytte eller stort.:-) Tyvärr så var jag och dottern lite ute med andan i halsen, men vi åkte ändå till Stockholm bara för din skull.:-)Vi ville ju varken missa dig eller våran Kulturnatta som vi har i Västerås en gång om året, så det vara bara till att ligga i.
    Vi ses säkert mer.För både du och din konst gav mersmak.
    Många hälsningar från Västerås! Bjarne/W.Riter

    SvaraRadera
  3. Tack Monica. Hoppas du kan och orkar komma en gång till.

    Och Bjarne. Det betydde mycket att du och dottern kom. Hoppas du och dina tavlor kan komma till Munkfors och ställa ut framöver.

    SvaraRadera